FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Kennisbank geüpdatet

Belangrijke inzichten
  • De kennisbank op ArbeidsmarktInZicht is bijgewerkt. Er zijn publicaties en interessante rapporten verzameld op het gebied van: Leven Lang Leren, Diversiteit, Energietransitie, Circulaire economie, Arbeidsmigratie en Digitalisering.

  • Op het gebied van Leven Lang Leren zijn er onder andere artikelen beschikbaar over de effectiviteit van loopbaanchecks en omscholing naar de ICT en techniek.

  • Onder het thema Diversiteit zijn onderzoeken te vinden naar de ondervertegenwoordiging van vrouwen in de management, de verschillen tussen lager- en hoger-opgeleiden wat betreft hun loopbaan, en tips voor gemeenten om op inclusieve wijze te communiceren met hun inwoners.

  • Op het gebied van de Energietransitie en Circulaire economie zijn rapporten en adviezen te vinden over hoe er duurzaam ondernomen kan worden, wat de knelpunten zijn in de uitvoering van het klimaatbeleid en hoe de circulaire economie kan bijdragen aan de klimaatdoelstellingen.

  • Onder het thema Arbeidsmigratie zijn artikelen te vinden waarin een prognose wordt gedaan voor de arbeidsmigratie in 2030, maar ook bijvoorbeeld een onderzoek naar wat de verschillen zijn tussen de loopbanen van eerste- en tweede generatie migranten die aan een universiteit hebben gestudeerd.

  • Ten slotte zijn er binnen het thema Digitalisering artikelen beschikbaar over de mate van digitalisering binnen Nederland en Europa, maar ook over hoe medisch specialisten hun werk verduurzamen met behulp van digitale toepassingen.

  • Heeft u een goede suggestie voor aanvullingen van de kennisbank op ArbeidsmarktInZicht.nl? Stuur dan een mailtje naar arbeidsmarktinzicht@etil.nl

Over de kennisbank

De kennisbank wordt elke twee weken bijgewerkt met de laatst verschenen publicaties die aansluiten op bovengenoemde thema's. Deze publicaties kunnen adviezen, onderzoeken en evaluaties zijn. Heeft u een goede suggestie voor aanvullingen van de kennisbank op ArbeidsmarktInZicht.nl? Stuur dan een mailtje naar arbeidsmarktinzicht@etil.nl

lees verder

Enthousiast geworden over de inhoud van de kennisbank? Klik hier op de link hieronder om direct naar de kennisbank te gaan en navigeer vervolgens naar de thema’s waarin u geïnteresseerd bent.

 ArbeidsmarktInZicht: De Kennisbank

 

POWERED BY

powered by